« terug naar vorige pagina

Kwaliteit

NHG-Praktijkaccreditering
Wij zijn er trots op dat wij de NHG-Praktijkaccreditering hebben, wat betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van het Nederlands Huisartsen Genootschap.

Nivel
Onze praktijk doet mee aan de NIVEL Zorgregistraties eerste lijn. Het doel van NIVEL Zorgregistraties is om met behulp van zorggegevens een compleet beeld te krijgen van de gezondheid en zorg in de Nederlandse samenleving. Het NIVEL verzamelt hiervoor zorggegevens van een grote groep eerstelijns zorgverleners in Nederland. De eerste lijn is de plek waar mensen het eerste naar toegaan met gezondheidsklachten. Onze huisartsenpraktijk werkt mee aan de NIVEL Zorgregistraties door gegevens over de geleverde zorg te verstrekken aan het NIVEL. Voor uitgebreidere informatie over het NIVEL zie website Nivel.

Zorgkaart Nederland
ZorgkaartNederland.nl is een onafhankelijk platform dat streeft naar het meest complete online zorgoverzicht van het zorgaanbod in Nederland. De website wordt maandelijks bezocht door meer dan 800.000 bezoekers en bevat naast meer dan 123.000 waarderingen en keuzehulpen van patiëntorganisaties ook tal van weblogs (van zorgverleners én cliënten/patiënten) over de kwaliteit van de zorg. Zie website Zorgkaart Nederland.